Музички инспирации - дела за пијано на С. Рахмањинов

Zelenkovska Leshkova, Stefanija (2013) Музички инспирации - дела за пијано на С. Рахмањинов. [Audio]

[img] Audio
dela za pijano na S. Rahmanjinov.mp3

Download (87Mb)

Abstract

Проект кој се емитува на студентското радио УГД ФМ со цел претставување на класичната уметничка музика на поширокиот аудиториум. Преку овој проект студентите може да се едуцираат, да запознаат повеќе музички стилови и епохи. Истовремено, учесниците во овој проект стекнуваат практично искуство со работа во медиум и во оформување на музички емисии.

Item Type: Audio
Subjects: Humanities > Art (arts, history of arts, performing arts, music)
Divisions: Faculty of Music Art
Depositing User: Stefanija Leskova Zelenkovska
Date Deposited: 25 Mar 2014 14:05
Last Modified: 25 Mar 2014 14:05
URI: http://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/9622

Actions (login required)

View Item View Item