Комуникацијата меѓу наставникот и ученикот во основното училиште

Mirascieva, Snezana (2007) Комуникацијата меѓу наставникот и ученикот во основното училиште. Педагошки факултет „Гоце Делчев”, Штип. ISBN 978-9989-2622-1-0

This is the latest version of this item.

[img] Text
komunikacija II izd.docx

Download (3793Kb)

Abstract

Книгата по својата содржина третира прашања кои се однесуваат на неколку клучни прашања: застапеност на одредени модели на комуникација во наставата, фактори кои го определуваат моделот на наставна комуникација во основното училиште како и состојбата во училиштата по однос на застапеноста и видовите комуникација во наставата во основното училиште.

Item Type: Book
Subjects: Social Sciences > Educational sciences
Divisions: Faculty of Educational Science
Depositing User: Snezana Mirascieva
Date Deposited: 27 Dec 2013 14:17
Last Modified: 27 Dec 2013 14:17
URI: http://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/8577

Available Versions of this Item

  • Комуникацијата меѓу наставникот и ученикот во основното училиште. (deposited 27 Dec 2013 14:17) [Currently Displayed]

Actions (login required)

View Item View Item