Ќе давам нови импулси за зголемување на професионалниот рејтинг на фармацевтите

Angelovska, Bistra (2012) Ќе давам нови импулси за зголемување на професионалниот рејтинг на фармацевтите. Фармацевтски информатор (31). pp. 6-9. ISSN 1409-8784

[img] Text
__ugd.edu.mk_private_UserFiles_elena.drakalska_Desktop_intervju d-r Bistra.doc

Download (64Kb)

Abstract

Во однос на долготрајната и континуирана едукација низ која поминуваат , положбата на фармацевтите во Македонија се уште не е на задоволително ниво.- Многу значаен сегмент на кој мислам да поработам е анимирање на членството во Комората да работи на сопствената едукација.- Следењето на новите технологии на лекување на болестите, раната дијагностика , можностите за превенција за фармацевтите во иднина ќе претставуваат императив.

Item Type: Article
Subjects: Medical and Health Sciences > Other medical sciences
Divisions: Faculty of Medical Science
Depositing User: Bistra Angelovska
Date Deposited: 27 Dec 2013 09:34
Last Modified: 27 Dec 2013 09:34
URI: http://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/8524

Actions (login required)

View Item View Item