Концерт на Камерно академско трио во црквата Св. Софија, Охрид

Lazarevski, Vladimir and Pavlovski, Branko and Miteva, Zlatka (2013) Концерт на Камерно академско трио во црквата Св. Софија, Охрид. [Performance]

[img]
Preview
Image
KAT.Sv.Sofija (2).jpg

Download (70Kb) | Preview
[img]
Preview
Image
KAT.SV.Sofija.jpg

Download (81Kb) | Preview
[img] Text (recenzija)
45-2013-10-22-21-40-27 - Supplemental Material

Download (56Kb)
[img] Video
Концерт.КАТ.св.Софија.14.09.2013.mp4

Download (139Mb)
Official URL: http://www.ict-act.org./

Abstract

Камернoтo академско трио „КАТ“ постои на музичка сцена две години во РМ. Во овој ансамбл членуваат професорите од музичката академија при Универзитетот Гоце Делчев во Штип: Доц. м-р Златка Митева - флејтa, доц. д-р Бранко Павловски - кларинет, проф. д-р Владимир Лазаревски - обоа. И тројцата професори на овој ансамбл се лауреатi на голем број натпревари и секојдневно заеднички соработуваат и музицирааат.

Item Type: Performance
Subjects: Humanities > Art (arts, history of arts, performing arts, music)
Divisions: Faculty of Music Art
Depositing User: Vladimir Lazarevski
Date Deposited: 06 Dec 2013 10:02
Last Modified: 06 Dec 2013 10:02
URI: http://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/8270

Actions (login required)

View Item View Item