Менаџмент на организациска култура

Magdinceva Sopova, Marija (2012) Менаџмент на организациска култура. Национална и универзитетска библиотека „Св. Климент Охридски”, Скопје. ISBN 978-9989-736-87-2

[img]
Preview
Text
treta_kniga ZA PRINT 04.07.2012.pdf

Download (20Mb) | Preview

Abstract

Организациската култура претставена како збир на карактеристики на претпријатието,вредностите,ставовите, навиките и обичаите кои се застапени во претпријатиетo многу влијае на претприемничко менаџерската функција.КОнцептот на организациска култура многу се поврзува со менаџментот на претпријатијата.

Item Type: Book
Subjects: Social Sciences > Economics and business
Divisions: Faculty of Tourism and Business Logistics
Depositing User: Marija Magdinceva Sopova
Date Deposited: 02 Dec 2013 11:19
Last Modified: 02 Dec 2013 11:19
URI: http://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/8261

Actions (login required)

View Item View Item