Менаџмент на конфекциско претпријатие - скрипта

Mitreva, Elizabeta and Golomeova, Saska (2013) Менаџмент на конфекциско претпријатие - скрипта. ISBN 978-608-4708-39-1.

Full text not available from this repository.
Official URL: http://e-lib.ugd.edu.mk/194

Abstract

Потребата за изработка на е - скрипта по Менаџмент на конфекциско претпријатие беше голема, пред сé за студентите од Технолошко-техничкиот факултет - Пробиштип, Универзитет „Гоце Делчев” - Штип со цел да се стекнат со основните знаења од областа на менаџментот со конфекциско претпријатие. При подготовката на текстот од комплементарна смисла е задоволена програмската ориентација на предметните основи на менаџментот и организацијата на конфекциско претпријатие. Целта и намената на ракописот е да ги подготви студентите да се здобијат со теоретски и практични знаења потребни за успешно совладување на студиската програма и нивната идна работа.

Item Type: Teaching Resource
Subjects: Engineering and Technology > Materials engineering
Divisions: Faculty of Technology
Depositing User: Elizabeta Mitreva
Date Deposited: 05 Nov 2013 11:54
Last Modified: 15 Apr 2015 08:59
URI: http://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/7951

Actions (login required)

View Item View Item