Неконтролирана конфликтност - во организациското однесување

Sofijanova, Elenica (2010) Неконтролирана конфликтност - во организациското однесување. Универзитетски билтен (48). pp. 14-16.

[img]
Preview
Text
Bilten_br48.pdf

Download (461Kb) | Preview

Abstract

Презентираниот труд разработува прашања кои се однесуваат на конфликтите како дел од животот и посебно нивното третирање од аспект на влијанието врз организациската ефективност, особено од аспект на меѓугрупните врски и нивното влијание врз организациските конфликти. Трудот е конципиран за презентирање во три дела.

Item Type: Article
Subjects: Agricultural Sciences > Other agricultural sciences
Divisions: Faculty of Agriculture
Depositing User: Elenica Sofijanova
Date Deposited: 16 Aug 2013 13:07
Last Modified: 21 Aug 2013 11:17
URI: http://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/6910

Actions (login required)

View Item View Item