Превземени активности од страна на катедра за Минерална технологија при РГФ во согласност со договорот за соработка со рудникот “САСА“ М.Каменица

Krstev, Boris and Golomeov, Blagoj and Mileva, Aleksandra (2007) Превземени активности од страна на катедра за Минерална технологија при РГФ во согласност со договорот за соработка со рудникот “САСА“ М.Каменица. [Experiment]

[img]
Preview
Text
Scan220002.PDF

Download (2311Kb) | Preview

Abstract

Превземени активности од страна на катедра за Минерална технологија при РГФ во согласност со договорот за соработка со рудникот “САСА“ М.Каменица, со што се дадени соодветни сугестии за водење на самиот технолошки процес конкретно можните промени во истиот.

Item Type: Experiment
Subjects: Engineering and Technology > Other engineering and technologies
Divisions: Faculty of Natural and Technical Sciences
Depositing User: Aleksandar Krstev
Date Deposited: 03 Feb 2013 12:27
Last Modified: 03 Feb 2013 12:27
URI: http://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/4831

Actions (login required)

View Item View Item