Структурата на дидактичкиот материјал при комплексната постапка на обработка на буква како метод кај надарените деца

Kitanova, Irena and Petrova Gjorgjeva, Emilija (2008) Структурата на дидактичкиот материјал при комплексната постапка на обработка на буква како метод кај надарените деца. Надарените и талентираните креатори на прогресот. pp. 426-429.

[img]
Preview
Text
conference_i.kitanova.pdf

Download (567Kb) | Preview

Abstract

Изворите на знаење се многу важен вактор за отимално функционирање на наставниот процес. Посебно внимание треба да му се посвети на учебникот, како еден од најважните извори на знаења во наставата и задолжителниот печатен медиум кој првенствено е наменет за ученикот, посебно за надарените ученици.

Item Type: Article
Subjects: Social Sciences > Educational sciences
Divisions: Faculty of Educational Science
Depositing User: Irena Kitanova
Date Deposited: 28 Dec 2012 09:04
Last Modified: 11 Jun 2013 08:09
URI: http://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/4687

Actions (login required)

View Item View Item