Работни односи (Прирачник - Практична примена на прописите за работа на кадровските служби)

Belovski, Vojo (2009) Работни односи (Прирачник - Практична примена на прописите за работа на кадровските служби). Documentation. Новинско издавачко претпријатие "Стопански преглед", Кочани.

[img]
Preview
Text
priracnik_vojo_belovski.pdf

Download (1613Kb) | Preview

Abstract

Овој труд Работни односи, како прирачник за практична употреба е изготвен по барање на издавачот, а за потребите на Вас - корисниците. Кругот на корисници е неограничен и трудот е наменет како за потребите на персоналните (правните) служби, на работодавачите и работниците, така и за поширок круг корисници - работни луѓе и граѓани, студенти, интелектуалци и други.

Item Type: Monograph (Documentation)
Subjects: Social Sciences > Law
Divisions: Faculty of Law
Depositing User: Vojo Belovski
Date Deposited: 19 Dec 2012 13:12
Last Modified: 15 Jul 2015 06:50
URI: http://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/4060

Actions (login required)

View Item View Item