Национална туристичка географија

Koteski, Cane and Dimitrov, Nikola (2019) Национална туристичка географија. Универзитет „Гоце Делчев“ - Штип, Stip- Republika Severna Makedonija. ISBN 978-608-244-641-7

Full text not available from this repository.
Official URL: http://e-lib.ugd.edu.mk/841

Abstract

Ракописот „Учебник по Национална туристичка географија“, од предметот Национална туристичка географија, се изучува во прв циклус, шести семестар, трета година на Факултетот за Туризам и бизнис логистика – Гевгелија, предметот е задолжителен на насоката туризам и со неделен фонд на часови од 3+2+2, и изборен на насоката ГИД (Гастрономија Исхрана и Диететика) со неделен фонд на часови од 2+1+1. Приложениот ракопис е во согласност со наставната програма од насоката Туризам и ја опфаќа наставната материја за студиската програма по Туризам и ГИД (гастрономија Исхрана и Диететика) на факултетот за Туризам и бизнис логистика – Гевгелија.

Item Type: Book
Subjects: Social Sciences > Social and economic geography
Divisions: Faculty of Tourism and Business Logistics
Depositing User: Cane Koteski
Date Deposited: 05 Nov 2019 13:25
Last Modified: 05 Nov 2019 13:25
URI: http://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/22768

Actions (login required)

View Item View Item