50 ГОДИНИ Македонско Научно Друштво Битола, МНД (1960-2010), електронски извор - електронски оптички диск (ДВД)

Angelov, Boris and Kotevski, Dimitar and Tankovski, Gorgi and Dimitrov, Nikola and Minovski, Nikola and Todorovski, Dobre and Petrovski, Pande and Kocankovski, Saso (2010) 50 ГОДИНИ Македонско Научно Друштво Битола, МНД (1960-2010), електронски извор - електронски оптички диск (ДВД). Makedonsko naucno drustvo Bitola, Bitola.

[img]
Preview
Text (ImageMagick conversion from image to application/pdf)
50 години Македонско Научно Друштво Битола (1960-2010), МНД (1 надворешна страна).pdf

Download (1862Kb) | Preview
[img]
Preview
Text (ImageMagick conversion from image to application/pdf)
50 години Македонско Научно Друштво Битола (1960-2010), МНД (2 внатрешна страна).pdf

Download (2322Kb) | Preview

Abstract

Несекојдневен и редок производ на МНД, во вид на електонски извор - електронски оптички диск (ДВД) подготвен по повод 50 години Македонско научно друштво - Битола, МНД (1960-2010). Во истиот покрај текстуален дел има снимени искази, сеќавања на повеќе членови на МНД од различни генерации, од најстарите, оснивачи на Друштвото во најмладите, надежни членови.

Item Type: Other
Subjects: Social Sciences > Other social sciences
Divisions: Faculty of Tourism and Business Logistics
Depositing User: Nikola Dimitrov
Date Deposited: 23 Aug 2019 09:07
Last Modified: 23 Aug 2019 09:07
URI: http://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/22301

Actions (login required)

View Item View Item