Збирка задачи по Веројатност

Atanasova-Pacemska, Tatjana and Koceva Lazarova, Limonka and Karamazova, Elena and Veta Buralieva, Jasmina (2018) Збирка задачи по Веројатност. ISBN 978-608-244-592-2.

Full text not available from this repository.
Official URL: http://e-lib.ugd.edu.mk/792

Abstract

Учебното помагало: Збирка задачи по веројатност е напишан според наставната програма по предметот Теорија на веројатност и дел од наставната програма по предметот Веројатност и статистика кој се изучува во втора година на сите студиски програми на Факултетот за информатика и Електротехничкиот факултет при Универзитетот „Гоце Делчев“ во Штип.

Item Type: Teaching Resource
Subjects: Natural sciences > Matematics
Divisions: Faculty of Computer Science
Depositing User: Limonka Koceva Lazarova
Date Deposited: 14 Feb 2019 06:49
Last Modified: 14 Feb 2019 06:49
URI: http://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/21564

Actions (login required)

View Item View Item