Хуманитарна детска модна ревија „Подај рака“ – ментор на студенти од ТТФ

Efremov, Jordan and Dimitrijeva-Kuzmanoska, Vanga (2018) Хуманитарна детска модна ревија „Подај рака“ – ментор на студенти од ТТФ. [Show/Exhibition]

[img]
Preview
Image
265385-0.basic-podajraka.jpg

Download (86Kb) | Preview
Official URL: https://makpress.mk/Home/PostDetails?PostId=265385

Abstract

„Подај рака" е мотото на 5. хуманитарна детска модна ревија што ќе се одржи денеска во спомен куќата „Тодор Проески" на Гумење во Крушево. Моделите за ревијата ги изработија студентите од Технолошко-техничкиот факултет при универзитетот „Гоце Делчев" во Штип.

Item Type: Show/Exhibition
Subjects: Humanities > Art (arts, history of arts, performing arts, music)
Divisions: Art Academy
Depositing User: Jordan Efremov
Date Deposited: 06 Feb 2019 08:09
Last Modified: 06 Feb 2019 08:09
URI: http://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/21506

Actions (login required)

View Item View Item