Интегрираниот пристап во работата со деца од предучилишна возраст,

Mirascieva, Snezana (2018) Интегрираниот пристап во работата со деца од предучилишна возраст,. In: Дидактичко-методските аспекти и литературно-уметничките специфики на списанието за најмали „Росица“ и прирачната литература за предучилишната програма,, 26-27 april 2018, Multimedijalen centar, Ekonomsk fakultet, Univerzitet "Goce Delcev" Stip. (Submitted)

[img]
Preview
Text
Интегрираниот пристап во работата со деца од предучилишна возраст.pdf

Download (3038Kb) | Preview

Abstract

обука на тема Дидактичко-методските аспекти и литературно-уметничките специфики на списанието за најмали „Росица“ и прирачната литература за предучилишната програма, одобрени за употреба од МТСП при реализација на Програмата за рано учење и развој, Универзитет „Гоце Делчев“, Факултет за образовни науки во Штип, „Просветно дело“, Скопје, Штип: 26-27 април 2018. Обуката е наменета за директори, стручни работници и стручни соработници, воспитувачи и негуватели во предучилишните установи и центри за ран детски развој.

Item Type: Conference or Workshop Item (Lecture)
Subjects: Social Sciences > Educational sciences
Divisions: Faculty of Educational Science
Depositing User: Snezana Mirascieva
Date Deposited: 06 Feb 2019 08:06
Last Modified: 06 Feb 2019 08:06
URI: http://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/21493

Actions (login required)

View Item View Item