Графика и визуелизација

Koceski, Saso (2016) Графика и визуелизација. Универзитет Гоце Делчев - Штип. ISBN 978-608-244-288-4

Full text not available from this repository.
Official URL: http://e-lib.ugd.edu.mk/520

Abstract

Компјутерската графика е научна дисциплина која со развојот на компјутерските системи и технологии зема се поголемо академско значење во студиите по информатика но, и големо практично/апликативно значење во огромен број индустриски сектори.

Item Type: Book
Subjects: Engineering and Technology > Electrical engineering, electronic engineering, information engineering
Divisions: Faculty of Computer Science
Depositing User: Saso Koceski
Date Deposited: 21 Jan 2019 12:35
Last Modified: 21 Jan 2019 12:35
URI: http://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/21190

Actions (login required)

View Item View Item