Универзитетски курикулум за интеркултурна работа со млади

Petrovska, Sonja and Mirascieva, Snezana and Koceva, Daniela (2017) Универзитетски курикулум за интеркултурна работа со млади. [Project]

[img]
Preview
Text
FON.pdf

Download (105Kb) | Preview

Abstract

Во рамките на проектот „Универзитетски курикулум за интеркултурна работа со млади“, согласно меморандумот за соработка со НВО „LOJA“ Тетово, а во доменот на компонента 1, предвидени се лекции (теоретски предавања) за студентите од Факултетот за образовни науки, кои ќе бидат реализирани од наставниците: проф. д-р Соња Петровска, проф.д-р Снежана Мирасчиева и доц.д-р Даниела Коцева во зимскиот семестар од учебната 2017/18 година.

Item Type: Project
Subjects: Social Sciences > Educational sciences
Divisions: Faculty of Educational Science
Depositing User: Daniela Koceva
Date Deposited: 31 Jan 2018 14:40
Last Modified: 31 Jan 2018 14:40
URI: http://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/19266

Actions (login required)

View Item View Item