Strateški plan razvoja Agencije za lekove Republike Makedonije

Darkovska-Serafimovska, Marija (2015) Strateški plan razvoja Agencije za lekove Republike Makedonije. In: Izazovi QP-a u savremenom farmaceutskom poslovanju, 01-02 Oct 2015, Beograd, Serbia. (Unpublished)

[img]
Preview
Text
Strateski plan za razvoj - MALMED.pdf

Download (886Kb) | Preview
[img]
Preview
Text
Program II QP konferencije srpski.pdf

Download (281Kb) | Preview
Official URL: http://www.ph.bg.ac.rs/files/Doga%C4%91aji/2015/QP...

Abstract

Стратешкиот план на МАЛМЕД го опфаќа периодот од 2015 до 2017 година. Тој претставува одговор на прашањето на кој начин сакаме да ја исполниме својата мисија и да ја оствариме својата визија. Неговата цел е да се реализира планот на развој и работење на Агенцијата кој е клучен во тој период бидејќи претставува поставување на темел за нејзин понатамошен развој и дава одговор на прашањето каде и какви сакаме да бидеме кога истиот ќе го оствариме. Стратешкиот план е направен во склад со развојните потенцијали и насоките на општеството, посебно на патот кон ЕУ односно на патот кон постигнувањето на нејзините високи стандарди.

Item Type: Conference or Workshop Item (Lecture)
Subjects: Medical and Health Sciences > Health sciences
Medical and Health Sciences > Other medical sciences
Divisions: Faculty of Medical Science
Depositing User: Marija Darkovska-Serafimovska
Date Deposited: 11 Sep 2017 06:57
Last Modified: 11 Sep 2017 06:57
URI: http://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/18166

Actions (login required)

View Item View Item