Изложба на модели и фотографии на студентите на ТТФ-при УГД на промоцијата на стихозбирка и раскази од авторката Гордана Коцева.

Risteski, Sanja (2017) Изложба на модели и фотографии на студентите на ТТФ-при УГД на промоцијата на стихозбирка и раскази од авторката Гордана Коцева. [Show/Exhibition]

[img]
Preview
Text (ImageMagick conversion from image to application/pdf)
15894697_10154752519050295_4084955097847411341_n.pdf

Download (75Kb) | Preview
[img]
Preview
Text (ImageMagick conversion from image to application/pdf)
16002920_10154765928055295_8096026491800598067_n.pdf

Download (72Kb) | Preview
Official URL: http://kanalplus.mk/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%BC%D0%BE...

Abstract

“Aманети од срцето” и “Приказни од животот” се последните две книжевни дела од штипската авторка Гордана Коцева,чија промоција беше надополнета со изложба на модели и фотографии изработени од студентите на ТТФ при УГД. Настанот беше организиран во просториите на Библиотеката “Гоце Делчев” во Штип. Приказните од животот надополнети со приказната на студентите чија инспирација потекнуваше токму од книгите, а беше преточена во современи модели и фотографии со "скриена порака", беа совршен спој за овој успешно реализиран настан.

Item Type: Show/Exhibition
Subjects: Humanities > Art (arts, history of arts, performing arts, music)
Divisions: Faculty of Technology
Depositing User: Sanja Spasova
Date Deposited: 06 Mar 2017 11:02
Last Modified: 29 Mar 2018 11:19
URI: http://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/17581

Actions (login required)

View Item View Item