Византија во вториот милениум

Stojkov, Stojko (2016) Византија во вториот милениум. ISBN 978-608-244-331-7.

Full text not available from this repository.
Official URL: http://e-lib.ugd.edu.mk/577

Abstract

Оваа скрипта е наменета за студентите што студираат историја или археологија на Факултетот за образовни науки при УГД – Штип. Ги покрива предметите: Источно римско царство (Византија) XI век – 1453 година (во сегашната програма), Империјата на Новиот Рим (Византија, 1025-1453 г.) и Византиска цивилизација – II (во програмите предвидени во новиот елаборат).

Item Type: Teaching Resource
Subjects: Humanities > History and archaeology
Divisions: Faculty of Educational Science
Depositing User: Stojko Stojkov
Date Deposited: 01 Mar 2017 09:05
Last Modified: 01 Mar 2017 09:05
URI: http://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/17500

Actions (login required)

View Item View Item