Вчитување...

Despina Filova- Cycle for piano- Gavrilovski Goce

7 прегледи

Вчитување...

Вчитување...

Вчитување...

Оценувањето е достапно само кога видеото е изнајмено.
Оваа функција не е достапна во моментот. Ве молиме обидете се повторно подоцна.
Објавено на 15.2.2017

Despina Filova playing Cycle for piano - Gavrilovski Goce,
„Осамен напевен воздив“, dve piesi od Ciklus za piano
дипломски испит на Филова Деспина,
klasa prof. Mihajlovski Angele
Штип, февруари 2017

Вчитување...

за да го додадете видеото во Гледај подоцна

Додај во

Вчитување на листи за репродукција...