Годишен концерт на студентите по етнокореологија и џез студии 2016 год.

Goranco, Angelov (2016) Годишен концерт на студентите по етнокореологија и џез студии 2016 год. [Video] (Unpublished)

[img]
Preview
Text
Фотографии Годишен концерт Етнокореологија Јуни 2016 .pdf

Download (904Kb) | Preview
[img]
Preview
Text (ImageMagick conversion from image to application/pdf)
20170215_142548.pdf

Download (2637Kb) | Preview
Official URL: https://www.youtube.com/watch?v=sE_lckm0S7Q

Abstract

Годишниот концерт претставување презентаија на стекнатите вештини за свирење на традиционални инструменти на студентите од катедрата за Етнокореологија и Џез студии во калсата на Доц. м-р Горанчо Ангелов

Item Type: Video
Subjects: Humanities > Art (arts, history of arts, performing arts, music)
Divisions: Faculty of Music Art
Depositing User: Goranco Angelov
Date Deposited: 15 Feb 2017 15:11
Last Modified: 15 Feb 2017 15:11
URI: http://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/17383

Actions (login required)

View Item View Item