Универзитетски курикулум за интеркултурна работа со млади

Petrovska, Sonja and Mirascieva, Snezana and Koceva, Daniela (2016) Универзитетски курикулум за интеркултурна работа со млади. [Project]

[img]
Preview
Text
ЛОЈА.pdf

Download (121Kb) | Preview
[img]
Preview
Text
НВО-ФОН.pdf

Download (103Kb) | Preview

Abstract

Во рамките на проектот „Универзитетски курикулум за интеркултурна работа со млади“, согласно меморандумот за соработка со НВО „LOJA“ Тетово, а во доменот на компонента 1, предвидени се лекции (теоретски предавања) за студентите од Факултетот за образовни науки, кои ќе бидат реализирани од наставниците: проф. д-р Соња Петровска, проф.д-р Снежана Мирасчиева и доц.д-р Даниела Коцева во зимскиот семестар од учебната 2016/17 година.

Item Type: Project
Subjects: Social Sciences > Educational sciences
Social Sciences > Sociology
Divisions: Faculty of Educational Science
Depositing User: Daniela Koceva
Date Deposited: 10 Feb 2017 08:46
Last Modified: 10 Feb 2017 08:46
URI: http://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/17287

Actions (login required)

View Item View Item