Правилниот пристап на управувањето со човечки ресурси како фактор на успешноста во современото работење

Miceski, Trajko and Pasovska, Silvana (2016) Правилниот пристап на управувањето со човечки ресурси како фактор на успешноста во современото работење. Меѓународен дијалог: Исток - запад (култура, славјанство и економија). ISSN 18579302

[img]
Preview
Text
trud Miceski.pdf

Download (4Mb) | Preview

Abstract

Главна цел во истражувањето на овој труд, е анализата на клучните фактори кои придонесуваат за развојот на вработените, а со самото тоа поголема продуктивност, мотивираност и соработка.Многу компании тргнувајќи оттука инвестирањето во вработените.

Item Type: Article
Subjects: Social Sciences > Economics and business
Divisions: Faculty of Economics
Depositing User: Trajko Miceski
Date Deposited: 23 Nov 2016 14:56
Last Modified: 23 Nov 2016 14:56
URI: http://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/16662

Actions (login required)

View Item View Item