Е-Бизнис Клуб

Bezovski, Zlatko and MIlanov, Dusan (2011) Е-Бизнис Клуб. [Project]

[img]
Preview
Text (Е-Бизнис Клуб - Проект)
Proekt-E-Biznis-Klub.pdf - Draft Version

Download (400Kb) | Preview
[img] Text (Одлука од Сенат за Формирање на Е-Бизнси Клубот)
Odluka-za-Eklub-od-Senat.pdf
Restricted to Registered users only

Download (94Kb)
[img]
Preview
Slideshow (Презентација од формирањето на е-Бизнис Клубот - Дел 1)
eClub-formiranje-del1.pdf - Presentation

Download (1118Kb) | Preview
[img]
Preview
Slideshow (Презентација од формирањето на е-Бизнис Клубот - Дел 2)
eClub-formiranje-del2.pdf - Presentation

Download (2015Kb) | Preview
[img]
Preview
Text (Апликација за членство во Е-Бизнис Клубот)
aplikacija-eclub-210212.pdf - Supplemental Material

Download (603Kb) | Preview
[img]
Preview
Archive (Слики од формирањето на клубот на 12.12.2011)
e-Biznis-Klub-Fromiranje.pdf - Other

Download (1457Kb) | Preview
Official URL: http://eclub.ugd.edu.mk/

Abstract

Е-Бизнис Клубот функционира како мрежа на членови (online и offline) кои преку практична работа на сопствени веб проекти ќе стекнуваат знаења и искуства од областа на електронскиот бизнис, е-трговијата и интернет маркетингот

Item Type: Project
Subjects: Natural sciences > Computer and information sciences
Social Sciences > Economics and business
Divisions: Faculty of Economics
Faculty of Computer Science
Depositing User: Zlatko Bezovski
Date Deposited: 25 Oct 2016 09:09
Last Modified: 25 Oct 2016 09:09
URI: http://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/16437

Actions (login required)

View Item View Item