Гостување на д-р Невенка Трајкова и м-р Кристина Палија во емисија „За животот“ на 24 Вести

Trajkova, Nevenka and Palija, Kristina (2016) Гостување на д-р Невенка Трајкова и м-р Кристина Палија во емисија „За животот“ на 24 Вести. [Video]

[img]
Preview
Text (ImageMagick conversion from image to application/pdf)
13336102_1062584033820258_2571632297885276497_n.pdf

Download (79Kb) | Preview
[img]
Preview
Text (ImageMagick conversion from image to application/pdf)
13315218_1062584563820205_106185531641417906_n.pdf

Download (64Kb) | Preview
Official URL: https://www.youtube.com/watch?v=ROY1OmQa-24&featur...

Abstract

д-р Невенка Трајкова и м-р Кристина Палија, гостуваа во емисијата „За животот“ на 24 Вести, со Огнен Јаневски. Во емисијата се говореше за турнејата низ Мароко, нивните настапи низ Словенија, Австрија,Шпанија, Бугарија итн. а секако и за афирмацијата на нашата држава низ светот, Универзитетот Гоце Делчев - Штип и се разбира - студентите.

Item Type: Video
Subjects: Humanities > Art (arts, history of arts, performing arts, music)
Divisions: Faculty of Music Art
Depositing User: Nevenka Dukovska
Date Deposited: 08 Jul 2016 11:07
Last Modified: 08 Jul 2016 11:13
URI: http://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/15990

Actions (login required)

View Item View Item