Со знаење до подобар бизнис

Dimitrova, Janka (2012) Со знаење до подобар бизнис. [Project]

[img]
Preview
Text
ПРЕЗЕНТАЦИЈА - ЗАКОНСКА РЕГУЛАТИВА (1).pdf

Download (817Kb) | Preview
[img]
Preview
Text
IV Податоци од локално истражување за состојбата на малите и средни п.pdf

Download (575Kb) | Preview
[img]
Preview
Text
invest_guide_2013.pdf

Download (66Mb) | Preview

Abstract

Обука за развивање на идеја за отпочнување со нов бизнис и претприемачки вештини и кариера на младите невработени лица од Општина Радовиш Информирање на целната група преку медиуми Покани до учесниците Изнајмување на простор Подготовка на работни материјали Организирање на ручек и освежување на учесниците Одржување на работилниците Евалуација на постигнатите резултати. - Настан за Зајакнување на капацитетот на менаџерите на малите и средни деловни субјекти од Општина Радовиш, за претставување на инвестициската клима во Општината и бизнис климата во Република Македонија Информирање на целната група преку медиуми Покани до учесниците Изнајмување на простор Подготовка на работни материјали Организирање на ручек и освежување на учесниците Одржување на работилниците Евалуација на постигнатите резултати. - Подготовка, печатење и дистибуција на Водич за инвестирање во општина Радовиш на македонски и англиски јазик Изработка на прашалници Анкетирање Анализа на податоци Изработка на возич за водич на инвестиции за Општина Радовиш Печатење на водич Дистрибуција на водич

Item Type: Project
Subjects: Social Sciences > Economics and business
Divisions: Faculty of Economics
Depositing User: Janka Dimitrova
Date Deposited: 09 Dec 2015 13:04
Last Modified: 09 Dec 2015 13:05
URI: http://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/14441

Actions (login required)

View Item View Item