Социјалниот дијалог – неразделен дел од општествен економскиот истем

Nikoloski, Krume (2007) Социјалниот дијалог – неразделен дел од општествен економскиот истем. Списание „Економија и бизнис”. ISSN 1409-6781

[img]
Preview
Text
Социјалниот дијалог, неразделен дел од општествено економскиот живот, maj, 2007.pdf

Download (2102Kb) | Preview

Abstract

Современите промени во социјално економскиот живот треба да бидат вистински предизвик за државната власт во преземање за преземање наконкретни мерки за решавање напроблемитеод областа на работните односи, вработувањето, пазарот на труд,индустриските односи, управување на човечките ресурси, социјалната политика како и за подобрување на животн иот стандард.

Item Type: Article
Subjects: Social Sciences > Economics and business
Divisions: Faculty of Economics
Depositing User: Krume Nikoloski
Date Deposited: 24 Nov 2015 09:13
Last Modified: 24 Nov 2015 09:13
URI: http://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/14306

Actions (login required)

View Item View Item