Работните односи - Видови на работен однос, надомест на штета од работен однос

Belovski, Vojo (2015) Работните односи - Видови на работен однос, надомест на штета од работен однос. Manual. Компанија Д-р Беловски.

[img] Text
Работни односи- монографија.docx

Download (34Kb)

Abstract

Овој труд - монографија, Работните односи, е всушност коментар, со обрасци и практични упатства за современите и успешни кадровски служби, кој претставува скромен обид на авторот (кој си дозволува слобода за себе да потенцира дека располага со долгогодишно теоретско и практично искуство од областа на работните односи) да даде свој придонес за поквалитена и поуспешна практична примена на дел од прописите – законските решенија од областа на работните односи. Смислата и целта на овој труд е да се објаснат, за полесна практична употреба, конкретните одреби од Законот за работните односи, за да можат корисниците на едноставен и најсоодветен начин даda ги толкуваат и даda применат дел од законските решенија

Item Type: Monograph (Manual)
Subjects: Social Sciences > Law
Divisions: Faculty of Law
Depositing User: Vojo Belovski
Date Deposited: 28 Oct 2015 13:29
Last Modified: 28 Oct 2015 13:29
URI: http://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/14090

Actions (login required)

View Item View Item