Настап на Трио Grazioso „Топол културен бран“ - Неготино, 2015

Trajkova, Nevenka and Palija, Kristina and Bogoevska, Menka (2015) Настап на Трио Grazioso „Топол културен бран“ - Неготино, 2015. [Performance]

[img]
Preview
Image
__ugd.edu.mk_private_UserFiles_nevenka.trajkova_Desktop_negotino.jpg

Download (144Kb) | Preview
[img]
Preview
Image
__ugd.edu.mk_private_UserFiles_nevenka.trajkova_Desktop_negoti.jpg

Download (116Kb) | Preview
[img] Video
DSCN0545.MOV

Download (186Mb)
Official URL: http://negotinoinfo.mk/21600_%D0%92%D0%BE%20%D0%BF...

Abstract

Со концерт на „Трио Грациозо“ кој се одржa на градскиот плоштад со почеток од 20:30 часот,во Неготино започнaa настаните од осмото по ред издание на културната манифестацијата „Топол културен бран“ која се реализира со заедничка финансиска поддршка на Министерството за култура и општина Неготино. Трио Grazioso се претстави на целовечерен концерт со композиции од Масне, Корсаков, Пуланк, Обрадорс, Лара и др.

Item Type: Performance
Subjects: Humanities > Art (arts, history of arts, performing arts, music)
Divisions: Faculty of Music Art
Depositing User: Nevenka Dukovska
Date Deposited: 03 Sep 2015 12:29
Last Modified: 03 Sep 2015 12:29
URI: http://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/13712

Actions (login required)

View Item View Item