Анатомија за студентите на студиската програма по Стоматологија

Sumanov, Gorgi and Zisovska, Elizabeta (2012) Анатомија за студентите на студиската програма по Стоматологија. ФМН УГД, Штип, Македонија. ISBN 978-608-4504-94-8

Full text not available from this repository.
Official URL: http://e-lib.ugd.edu.mk/154

Abstract

Овој учебник е наменет за студиската програма од предметот Анатомија 1, додека за предметот Анатомија 2 ќе се користат публикуваните учебници „Анатомија на човекот-Глава и врат“ како и учебникот „Централен нервен систем и сетилни органи“ кои детално ги опишуваат сите анатомски елементи на гореспоменатата регија со максимална детална разработка на елементите во регијата на главата и вратот.

Item Type: Book
Subjects: Medical and Health Sciences > Clinical medicine
Divisions: Faculty of Medical Science
Depositing User: Elizabeta Zisovska
Date Deposited: 07 Jul 2015 11:45
Last Modified: 07 Jul 2015 11:45
URI: http://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/13547

Actions (login required)

View Item View Item