Фетална анатомија и конгенитални аномалии

Zisovska, Elizabeta (2011) Фетална анатомија и конгенитални аномалии. ФМН УГД, Штип, Македонија. ISBN 978-608-4504-53-5

Full text not available from this repository.
Official URL: http://e-lib.ugd.edu.mk/43

Abstract

Предметот Фетална анатомија со малформации е мултидисциплинарен, со елементи од анатомија, ембриологија , акушерство и педијатрија-неонатологија. Низ сето тоа провејува влијанието на хуманата генетика. Самото тоа ја прави содржината интересна и динамична.

Item Type: Book
Subjects: Medical and Health Sciences > Clinical medicine
Divisions: Faculty of Medical Science
Depositing User: Elizabeta Zisovska
Date Deposited: 07 Jul 2015 11:44
Last Modified: 07 Jul 2015 11:44
URI: http://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/13546

Actions (login required)

View Item View Item