Педијатрија - одбрани теми за студенти по стоматологија

Zisovska, Elizabeta (2013) Педијатрија - одбрани теми за студенти по стоматологија. COBISS.MK-ID 95215370 (616-05). FMN, UGD, Stip, Macedonia. ISBN 978-608-4708-77-3

Full text not available from this repository.
Official URL: http://e-lib.ugd.edu.mk/228

Abstract

Педијатрискиот пациент бара посебен пристап во стоматолошката пракса, од аспект на пристап, патологија и лекување. За стоматологот од интерес се болестите на усната празнина кај децата, алергиските болести, инфекциите, болестите на респираторниот систем.

Item Type: Book
Subjects: Medical and Health Sciences > Clinical medicine
Divisions: Faculty of Medical Science
Depositing User: Elizabeta Zisovska
Date Deposited: 07 Jul 2015 11:43
Last Modified: 07 Jul 2015 11:43
URI: http://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/13545

Actions (login required)

View Item View Item