Педијатрија со нега

Zisovska, Elizabeta (2013) Педијатрија со нега. COBISS.MK-ID 95215626 (616-05). FMN, UGD, Stip, Macedonia. ISBN 978-608-4708-79-7

Full text not available from this repository.
Official URL: http://e-lib.ugd.edu.mk/229

Abstract

Физиотерапијата е здравствена професија во рамките на која професионалците работат со луѓето, со цел да ја идентификуваат и да ја максимизираат нивната способност да се движат и да функционираат; таа игра клучна улога во оспособувањето на луѓето да го подобрат своето здравје, благосостојбата и квалитетот на животот.

Item Type: Book
Subjects: Medical and Health Sciences > Clinical medicine
Divisions: Faculty of Medical Science
Depositing User: Elizabeta Zisovska
Date Deposited: 07 Jul 2015 11:42
Last Modified: 07 Jul 2015 11:42
URI: http://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/13544

Actions (login required)

View Item View Item