Алгоритам за рано препознавање на деца родени со фактор на ризик.

Zisovska, Elizabeta (2011) Алгоритам за рано препознавање на деца родени со фактор на ризик. Зборник на трудови, Симпозиум со меѓународно учество. pp. 45-52. ISSN 978-608-4508-64-9

[img]
Preview
Text
Naslovna.pdf

Download (2849Kb) | Preview
[img]
Preview
Text
Algoritam za rano prepoznavanje na deca rodeni so gaktor na rizik1.pdf

Download (1603Kb) | Preview
[img] Text
Zisovska-makedonski.doc

Download (107Kb)
[img] Text
E. Zisovska-engl version.doc

Download (62Kb)
[img]
Preview
Image
Defektologija.jpg

Download (1577Kb) | Preview
[img]
Preview
Image
scan0002.jpg

Download (1109Kb) | Preview
[img]
Preview
Image
scan0003.jpg

Download (339Kb) | Preview
Official URL: http://fzf.ukim.edu.mk/ddtest21/page/posts/view/e-...

Abstract

Оваа публикација претставува пленарно предавање на симпозиум со меѓународно учество, каде е прикажан применлив алгоритам за детекција на ризични новородени деца и нивно понатамошно упатување во системот за следење кој е интерсекторски

Item Type: Article
Subjects: Medical and Health Sciences > Clinical medicine
Divisions: Faculty of Medical Science
Depositing User: Elizabeta Zisovska
Date Deposited: 11 Aug 2015 11:01
Last Modified: 11 Aug 2015 11:01
URI: http://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/13532

Actions (login required)

View Item View Item