Практикум по Облигационо право

Ampovska, Marija and Belovski, Vojo (2015) Практикум по Облигационо право. ISBN 978-608-244-170-2.

This is the latest version of this item.

Full text not available from this repository.
Official URL: https://e-lib.ugd.edu.mk/detal.php?id=413&ugd=fdbc...

Abstract

Практикумот содржи вкупно 12 вежби кои во однос на материјалот ја следат наставната содржина на предметот Облигационо право и ја надополнуваат преку обработка на практични примери од наставните единици, разгледувани преку практични примери од општествениот живот, тужби, пресуди на судот и правни мислења и ставови присутни во правото на Р.Македонија.

Item Type: Teaching Resource
Subjects: Social Sciences > Law
Divisions: Faculty of Law
Depositing User: Marija Radevska
Date Deposited: 10 Jun 2015 12:14
Last Modified: 10 Jun 2015 12:14
URI: http://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/13261

Available Versions of this Item

Actions (login required)

View Item View Item