Производство на лозов саден материјал

Dimovska, Violeta and Beleski, Klime (2014) Производство на лозов саден материјал. Универзитет „Гоце Делчев“ - Штип. ISBN 978-608-244-040-8

Full text not available from this repository.
Official URL: https://e-lib.ugd.edu.mk/detal.php?id=298&ugd=27fc...

Abstract

Подигнувањето на лозови насади со квалитетен саден материјал е основен фактор за успешно и рентабилно одгледување на виновата лоза, а со тоа и за развојот на лозарството кај нас и пошироко.

Item Type: Book
Subjects: Agricultural Sciences > Other agricultural sciences
Divisions: Faculty of Agriculture
Depositing User: Violeta Dimovska
Date Deposited: 06 Feb 2015 14:57
Last Modified: 09 Feb 2015 11:16
URI: http://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/12537

Actions (login required)

View Item View Item