Turizmi rural, mundësia për zhvillim rural në Republikën e Maqedonisë

Taskov, Nako and Metodijeski, Dejan and Boskov, Tatjana and Filiposki, Oliver (2011) Turizmi rural, mundësia për zhvillim rural në Republikën e Maqedonisë. International Scientific Conference, “Fostering Development of Agriculture in Albania through Improved Employment of Agricultural Resources”.

[img] Text
Statija Tirana new.pdf

Download (200Kb)

Abstract

Lëndë e këtij artikulli janë rajonet në Republikën e Maqedonisë, ku zhvillohet turizmi rural. Në këtë artikull autorët do të japin definicionin për turizmin rural, sipërmarrësit të cilët merren me turizëm rural janë të ndarë sipas rajoneve në të cilat veprojnë dhe do të diskutohet për kontributin e tyre në zhvillimin rural. Në fund të këtij artikulli do të sillet përfundimi dhe rekomandimet për zhvillimin e ardhshëm të turizmit rural në vend.

Item Type: Article
Subjects: Agricultural Sciences > Other agricultural sciences
Divisions: Faculty of Tourism and Business Logistics
Depositing User: Dejan Metodijeski
Date Deposited: 20 Nov 2012 14:12
Last Modified: 22 Oct 2014 10:45
URI: http://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/1218

Actions (login required)

View Item View Item