Обележување на препознатливи производи, локалитети, објекти, настани од значење за туризмот во Република Македонија

Taskov, Nako and Dimitrov, Nikola and Metodijeski, Dejan and Mitreva, Elizabeta (2014) Обележување на препознатливи производи, локалитети, објекти, настани од значење за туризмот во Република Македонија. [Project] (Unpublished)

[img]
Preview
Text
соопштение за јавност 18 06, Dogovor za 3-te proekti so APPT.RM.pdf

Download (346Kb) | Preview
[img]
Preview
Text
Проект - Одбележување на препознатливи производи Cлокалитети Cобјекти Cнастани од.pdf

Download (556Kb) | Preview

Abstract

Главна цел на овој проект е собирање, издвојување и обработка на што повеќе податоци а во правец на одбележување и дефинирање на туристички брендови за препознатливи производи, локалитети, објекти и настани од значење за понатамошна промоција на туризмот во Република Македонија.

Item Type: Project
Uncontrolled Keywords: Туристички производи, локалитети, објекти, настани, Република Македонија
Subjects: Social Sciences > Economics and business
Natural sciences > Earth and related environmental sciences
Social Sciences > Social and economic geography
Divisions: Faculty of Tourism and Business Logistics
Depositing User: Nikola Dimitrov
Date Deposited: 25 Nov 2014 13:48
Last Modified: 31 Mar 2016 12:08
URI: http://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/11427

Actions (login required)

View Item View Item