Уметничка соработка на пијано на „Концерт на студентите од класата по труба на проф.Jован Самоников “

Trbojevik, Natasa (2010) Уметничка соработка на пијано на „Концерт на студентите од класата по труба на проф.Jован Самоников “. [Performance]

[img]
Preview
Image (Плакат за Концерт на студентите по труба)
Untitled-28.jpg

Download (6Mb) | Preview
[img]
Preview
Image (Програма за Концерт на студентите по труба)
Untitled-7.jpg

Download (14Mb) | Preview

Abstract

програма: 1.Antonio Vivaldi:Концерт d-moll(Vivace-Largo-Allegro) исполнува:Поповски Трајче - труба Наташа Трбојевиќ - пијано 2.Julien Porret:Concertino No.2 исполнува:Арсов Оливер - труба Наташа Трбојевиќ - пијано 3.G.F.Handl:Arija con variazioni исполнува:Скендеровска Техемана-труба Наташа Трбојевиќ-пијано 4.Carl Hohne:Словенска фантазија исполнува:Алимановски Мустафа-труба Наташа Трбојевиќ-пијано 5.Alexsandar Arationion :Concert Scherzo исполнува: Поповски Трајче-труба Наташа Трбојевиќ-пијано

Item Type: Performance
Subjects: Humanities > Art (arts, history of arts, performing arts, music)
Divisions: Faculty of Music Art
Depositing User: Natasa Trbojevik
Date Deposited: 02 Sep 2014 10:49
Last Modified: 02 Sep 2014 10:49
URI: http://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/10856

Actions (login required)

View Item View Item