TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Концерт на Трио Академико во Куманово

Inpress - 17.05.2014

Куманово, 17. мај 2014 (ИНПРЕС) Во малата сала при НУ Центарот за култура „Трајко Прокопиев“ во Куманово, во вторник на 20-ти мај со почеток во 19:30 часот ќе се одржи концерт на Триото Академико.

Трио Академико со концерт во Штип

Во Штип - 15.05.2014

ТРИО АКАДЕМИКО е редок камерен состав за флејта ,кларинет и пијано.На неговиот репертоар се наоѓаат ремек дела од различни стилски епохи од светската литература,од времето на класицизмот до ...