Структура и особини на месото - скрипта

Andronikov, Darko (2014) Структура и особини на месото - скрипта. ISBN 978-608-244-053-8.

Full text not available from this repository.
Official URL: http://e-lib.ugd.edu.mk/ugd/index.php?id=307

Abstract

Скриптата „Структура и особини на месото" е напишана според наставната програма на Земјоделскиот факултет при Универзитетот "Гоце Делчев" во Штип, и е наменет, во прв ред, за студентите кои ја изучуваат тематиката месо и преработки од месо. При изработката на скриптата, авторот строго се придржувал на наставната програма, така да некои поглавја се изнесени во прилично збиена и концизна форма.

Item Type: Teaching Resource
Subjects: Agricultural Sciences > Animal and dairy science
Medical and Health Sciences > Basic medicine
Divisions: Faculty of Agriculture
Depositing User: Darko Andronikov
Date Deposited: 10 Jul 2014 11:04
Last Modified: 07 Apr 2015 13:37
URI: http://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/10484

Actions (login required)

View Item View Item