Менаџмент на мали и средни бизниси (рецензиран e-практикум)

Mitreva, Elizabeta and Filiposki, Oliver (2014) Менаџмент на мали и средни бизниси (рецензиран e-практикум). ISBN 978-608-244-027-9.

Full text not available from this repository.
Official URL: http://e-lib.ugd.edu.mk/300

Abstract

Овој практикум овозможува непосредна практична активност на студентите преку решавање вежби кои претставуваат прв чекор во процесот на трансфер на сознанијата добиени од е - скриптата и теоретскиот дел од е - практикумот, а истовремено креира основа за понатамошно унапредување на знаењата на студентите како идни менаџери. Имплементацијата на овие вежби како менаџмент алатки и инструменти треба да им помогне на студентите во определени ситуации при креирање идни бизниси.

Item Type: Teaching Resource
Subjects: Social Sciences > Economics and business
Divisions: Faculty of Tourism and Business Logistics
Depositing User: Elizabeta Mitreva
Date Deposited: 18 Jun 2014 14:17
Last Modified: 15 Apr 2015 10:05
URI: http://eprints.ugd.edu.mk/id/eprint/10115

Actions (login required)

View Item View Item